A profi fociutánpótlás, a magyar futball jövőjét biztosítja!

A magyar labdarúgás jövőjét, a fociutánpótlás határozza meg, melyhez hozzátartozik a Körösladány MSK felnőtt csapata is, mely a megye I. osztályát erősíti. Bemutatom Fülöp Tamást, aki a jövő nagy futballistája is lehet!

Fülöp Tamás, született Gyulán 1999.01.11-én a család második gyermekeként. 3 éves korában a nővére -Fülöp Adél Amanda-úszóedzésén levette az edzőnőt a lábáról, és "kisírta" magának, hogy ő is járhasson edzésekre. 6 éves koráig úszott, majd sportágat váltva párhuzamban focizni, és kick-boxozni kezdett. A kick-box egy bő évig volt számára érdekes, aztán eljött az az idő, hogy a két sportág közzül választania kellett, mert mindkettő egész embert kívánt. A focit választotta, amit azóta is nagy lelkesedéssel űz! Azóta rájött: FOCI AZ ÉLETE ÉRTELME!!!!!!!

 

A gyulai Implom Általános Iskola tanulója volt 6. félévig, majd a Karácsonyi Általános Iskolában folytatta  a tanulmányait. A váltás elkerülhetetlen volt, mert az iskolai órák harmonizáltak a futballedzésekkel. Ennek köszönhetően kedden, és csütörtökön délelőtti edzések is voltak, ami nagyban elősegítette, hogy profi futballista legyen! 2013 szeptemberétől  a Karácsonyi Gimnázumban folytatta Tamás a tanulmányait, ahol szintén harmonizált a tanítás az edzésekkel! Az első év sikeres befejezése után eljött Tamás életében azaz idő, hogy változtasson! A 2014-es év a változások éve lett Tamás életében!Kacsintás Gödöllőn kezdte a 2014-es tanévet, a Premontrei Gimnáziumban, majd két hét után a felcsúti Letenyei Szakközépiskolában folytatta tanulmányait. Nagy szükség volt rá hogy lépjen, mert így egy helyen folytathatta a tanulmányait, és a futballt! Szakközépiskola lévén az elsős anyagból sikeres különbözeti vizsgát tett Tamás. A 2015 félévi bizonyítványa 4,00 sikerült, amit év végére sikerült megtartani! Szeptembertől megint új iskolába kezdte Tamás a tanulmányait. Békéscsabán, ahol három tantárgyból kell különbözeti vizsgát tenni, de már van rutinja benne... A békéscsabai iskolában Tamás 2016 nyarán sikeresen befejezte a harmadik évét! 2016 szeptemberétől Tamás Gyulán a Göndöcs Szaközépiskolában folytatta tanulmányait, ahol az iskola támogatja Tamás sporttevékenységeit. 2017-ben Tamás elkezdte az érettségit, melyet megnehezít a családi hátterének zűrös problémája. Sikeres érettségi után Tamás felvételizett a Szegedi Tudományegyetem labdarúgó edzői szakára, melyet siker koronázott!!!Kacsintás A 2017/18 tanévben félévkor Tamás az egyetemét passziváltatta, hogy teljes mellszélességgel tudjon a futballra koncentrálni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 11
Heti: 20
Havi: 389
Össz.: 230 179

Látogatottság növelés
Oldal: Önéletrajza
A profi fociutánpótlás, a magyar futball jövőjét biztosítja! - © 2008 - 2018 - fociutanpotlas.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »