A profi fociutánpótlás, a magyar futball jövőjét biztosítja!

A magyar labdarúgás jövőjét, a fociutánpótlás határozza meg, melyhez hozzátartozik a Körösladány MSK felnőtt csapata is, mely a megye I. osztályát erősíti. Bemutatom Fülöp Tamást, aki a jövő nagy futballistája is lehet!

07.21.  KÖRÖSLADÁNY SMK - MEZŐTÚR AFC EDZŐMECCS! Vigyor
 
JAVÁBAN TART A FELKÉSZÜLÉS, ALAPOZÁS EGYSÉGES CSAPATTAL, PROFI EDZŐVEL, HIHETETLEN SOK MUNKÁVAL, ELSZÁNTSÁGGAL, ALÁZATTAL. HA ILYEN LESZ A FOLYTATÁS IS, NEM KÉRDÉS, HOGY A KÖRÖSLADÁNY CSAPATÁNAK A BAJNOKSÁG MEGNYERÉSE LESZ A CÉL!Vigyor
 
A korosladanymsk.hu AZAZ A KÖRÖSLADÁNY HIVATALOS WEBOLDALÁN MEGJELENT, HOGY TAMÁST LEIGAZOLTÁK!
korosladany_wblaprol.jpg
 
07.12. TAMÁS A KÖRÖSLADÁNY MSK CSAPATÁBA IGAZOLT!!!Vigyor
 
 korosladany_logo.jpg
 
06.24. GYULA STRANDFOCI III. HELY.
stranfoci_3.jpg
 
06.20. BÁR A SZEZONNAK VÉGE, DE NINCS MEGÁLLÁS! HA ESIK, HA FÚJ, AKKOR IS MEGY AZ ERŐNLÉTI FUTÁS MASZKBAN! Vigyor
 
36577486_1756816497689570_9142720758718398464_n_1.jpg
 
06.02. GYULA TERMÁL - MEZŐHEGYES                 1 - 1
gyula-mezohegyes_ujsagcikk.png
TAMÁS GYORS FEJESGÓLJÁVAL VEZETÉST SZEREZTÜNK, MAJD AZ UTOLSÓ MÁSODPERCEKBEN EGY ELKERÜLHETŐ GÓLT KAPTUNK, ÍGY KESERŰ SZÁJÍZZEL BÚCSÚZTUNK A SZEZONTÓL. JOIBBAK VOLTUNK, URALTUK A PÁLYÁT, A HELYZETEINK IS MEGVOLTAK, AZ ELLENFÉL PEDIG A 90 PERC ALATT ELSŐ KAPURA TARTÓ LABDÁJUK GÓLT EREDMÉNYEZETT. ILYEN A FUTBALL! 
 
05.26. JAMINA - GYULA TERMÁL                          2 - 1
ÚJABB VERESÉG A VÉGHAJRÁBAN AMI TELJESEN NYÍLTÁ TETTE A BAJNOKSÁG VÉGÉT. SENKI SEM GONDOLTA VOLNA HOGY A TETEMES ELŐNYÜNKET ÍGY "ELTUDJUK FOGYASZTANI". AZ UTOLSÓ FORDULÓN ILLENE SZÉPÍTENI A ROSSZ SOROZATON, FŐLEG HAZAI PÁLYÁN.
 
05.19. GYULA TERMÁL - VÉSZTŐ                          0 - 2
AHOGY VÉSZTŐN, ÚGY ITTHON SEM BÍRTUNK ELLENFELÜNKKEL, ÉS MEGINT KÉT GÓLLAL SIKERÜLT VERESÉGET SZENVEDNÜNK! EZZEL AZ ÚJABB VERESÉGGEL ELLENFELEINKET MAGUNKRA HÚZTUK A TABELLÁN, ÍGY AZ ALSÓHÁZI ELSŐ HELYET MÁR NEM BIZTOS HOGY MEGTUDJUK TARTANI A BAJNOKSÁG VÉGÉIG. 
 
05.12. SZEGHALOM - GYULA TERMÁL                   4 - 2
CSAPATUNK ÖNMAGÁHOZ KÉPEST GYENGÉN JÁTSZOTT AMI MEGMUTATKOZOTT AZ EREDMÉNYEN IS.
 
05.04. GYULA TERMÁL - DÉVAVÁNYA                   1 - 1
TAMÁS A PIROS LAPJA MIATT NEM JÁTSZHATOTT, ÍGY NEM TUDTA SEGÍTENI A CSAPATÁT, CSAK A LELÁTÓRÓL SZORÍTOTT NEKIK MINDHIÁBA..
 
05.01. MEZŐHEGYES - GYULA TERMÁL                 1 - 2
TAMÁS ÖNFELÁLDOZÓAN A GÓLVONALON FELSŐ KARRAL GÓLT AKADÁLYOZOTT MEG AMI MIATT KIÁLLÍTOTTÁK, VISZONT A BÜNTETŐ KIMARADT, ÍGY EZZEL SIKERÜLT HAZAVINNI A 3 PONTOT! 
 
04.28. GYULA TERMÁL - JAMINA                           5 - 1
1-0-NÁL EMBERHÁTRÁNYBA KERÜLTÜNK AMITŐL CSAPATUNK NEM ROPPANT ÖSSZE, SŐT! MEGTÁLTOSODTUNK, ÉS MÉG 4 GÓLT BERÁMOLTUNK ELLENFELÜNKNEK! SZÉP VOLT FIÚK!
 
04.21. VÉSZTŐ SE - GYULA TERMÁL                      2 - 0
EL KELL ISMERNI A VÉSZTŐ CSAPATA JOBB VOLT! GRATULÁLUNK NEKIK!
 
04.14. GYULA TERMÁL - SZEGHALOM                    1 - 1
SAJNOS NEM JÁTSZOTTUNK JÓL AMI TÜKRÖZŐDÖTTAZ EREDMÉNYEN
 
04.07. DÉVAVÁNYA - GYULA TERMÁL                    0 - 3
CSAPATUNK HOZTA A KÖTELEZŐT, ÉS A TABELLÁN LEVŐ KÜLÖNBSÉG A PÁLYÁN IS MEGMUTATKOZOZTT! SZÉP VOLT FIÚK!
 
03.31. BÉKÉSCSABA JAMINA - GYULA TERMÁL      1 - 1
EZZEL A DÖNTETLENNEL ELDŐLT, HOGY SAJNOS ALSÓHÁZBAN FOLYTATJUK A BAJNOKSÁGOT.
 
 
03.24. GYULA TERMÁL - MEZŐHEGYES      (1-0)   2 - 0
CSAPATUNK FELÜLKEREKEDETT AZ ELLENFELÉN MÉG ÚGY IS, HOGY A BÍRÓ IS MEGNEHEZÍTETTE A DOLGUNKAT! EZZEL A GYŐZELEMMEL ÉLETBEN TARTOTTUK A REMÉNYT, HOGY A FELSŐHÁZBA FELTUDJUNK KAPASZKODNI. A KÖVETKEZŐ, UTOLSÓ FORDULÓBAN FOG MINDEZ ELDŐLNI. HAJRÁ GYULA! SZÉP VOLT FIÚK!
 
03.18. MÉHKERÉK - GYULA TERMÁL         2 - 0
ÖSSZESSÉGÉBEN A JOBBIK CSAPAT NYERT MEGÉRDEMELTEN.
 
 
03.12. GYULA TERMÁL - KÖRÖSLADÁNY   (1-0)    2 - 0
GYORS GÓLLAL KEZDTÜNK, MAJD TAMÁSRÓL AHOGY A MÉHKERÉK, ÉS A BÉKÉSCSABA CSAPATÁBÓL, ÚGY MOST A KÖRÖSLADÁNY CSAPATÁBÓL IS KIÁLLÍTOTTAK EGY JÁTÉKOST, AMI MEGKÖNNYÍTETTE CSAPATUNK GYŐZELMÉT! GYAKORLATILAG MINDEN STATISZTIKÁT NÉZVE JOBBAK VOLTUNK, ÉS MEGÉRDEMELTEN NYERTÜNK! SZÉP VOLT FIÚK! 
 
03.04. BÉKÉSCSABA JAMINA - GYULA TERMÁL MECCS EL LETT HALASZTVA AHOGY AZ EGÉSZ FORDULÓ A RENDKÍVÜLI IDŐJÁRÁS MIATT!
 
02.24. GYULA TERMÁL - SZEGHALOM      (1-0)      3 - 0
A TAVASZI KEZDÉS NEM IS INDULHATOTT VOLNA JOBBAN! SZÉP VOLT FIÚK! CSAK ÍGY TOVÁBB! HAJRÁ GYULA!
 
 
02.17. GYULA TERMÁL-MEZŐHEGYES      (1-1)     1 - 2
AZ EREDMÉNY NEM TÜKRÖZI A VALÓSÁGOT, DE EGY EDZŐMECCSEN NEM IS EZ  A FONTOS. AHOGY AZ SEM LÉYEG, HOGY EGY LESGÓLT KAPTUNK, MAJD EGY GÓLUNKAT ELVETTÉK, DE PARTJELZŐ HIÁNYÁBAN EZ KÖNNYEN ELŐFORDUL. EMIATT AZ INDULATOK TOMBOLTAK A PÁLYÁN AMIT AZ EDZŐNK NEM NÉZETT JÓ SZEMMEL, ÉS IGAZA IS VOLT. JÖVŐHÉTEN KEZDŐDIK A BAJNOKSÁG! HAJRÁ GYULA! 
 
02.09-11. PÉCS, FUTSAL ISKOLAI ORSZÁGOS DÖNTŐ
 
02.07. GYULA TERMÁL -BÉKÉSCSABA ll.               1 - 2
HIÁBA VEZETTÜNK MINT A MÉHKERÉK ELLEN, CSAK VERESÉG LETT A VÉGE. ÖSSZESSÉGÉBEN A DÖNTETLEN SOKKAL IGAZSÁGOSABB LETT VOLNA. HASZNOS FELKÉSZÜLÉS MÉRKŐZÉS VOLT.
 
02.03. GYULA TERMÁL FC - MÉHKERÉK      (1-1)    2 - 4
TAMÁS KEZDŐKÉNT VÉGIG JÁTSZOTTA A MÉRKŐZÉST. CSAPATUNK KÉT ALKALOMMAL IS VEZETETT, MÉGIS VERESÉG LETT A VÉGE. A VÉGÉRE "ELFÁRADTUNK", KONCENTRÁCIÓ HIÁNYA IS FELLÉPETT, ÍGY A VERESÉG REÁLIS VOLT SAJNOS. A LISTAVEZETŐVEL SZEMBEN EZ AZ EREDMÉNY SEM VOLT ÍGY SZÉGYEN! HAJRÁ GYULA!
 
 
01.31. GYULA TERMÁL FC - GROSICS U-19               2 - 0
TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA, ÉS CSAPATÁVAL EGY ÚJ SZISZTÉMÁT GYAKOROLTAK. AZ EDZŐMECCS ELÉRTE CÉLJÁT, NAGYON HASZNOS VOLT.
 
01.30-31. SZEGEDI EGYETEMEN VIZSGÁZOTT TAMÁS.
 
01.27. BÉKÉSCSABA ELŐRE II. - GYULA TERMÁL   (3-1)     5 - 1
A GYULA TERMÁL "TARTALÉKOSSÁGÁT" JELEZTE HOGY TAMÁS NEMCSAK HOGY KEZDŐ VOLT, DE BELSŐ VÉDŐKÉNT KEZDTE A MÉRKŐZÉST, MAJD A MÁSODIK FÉLIDŐBEN VÉDEKEZŐ KÖZÉPPÁLYÁSKÉNT SZÁMÍTOTT RÁ AZ EDZŐJE. BELSŐ VÉDŐKÉNT MÉG ÉLETÉBEN NEM JÁTSZOTT TAMÁS, DE EHHEZ KÉPEST A RÁ SZABOTT FELADATOT "ELVÉGEZTE". KÁR, HOGY NEM MINDENKI VESZI KOMOLYAN AZ EDZŐMÉRKŐZÉSEKET, ÉS ENNEK KÖSZÖNHETŐEN EGYÉNI ÓRIÁSI BAKIKBÓL IS POTYOGTAK A GÓLOK....
 
 
01.25. TAMÁS FOLYTATJA A FELKÉSZÜLÉST A GYULA TERMÁLLAL.Kacsintás
 
 
01.23-24. PAKSI CSAPATTAL TELKIBEN PRÓBAJÁTÉK!!! Vigyor
 
paks_1.png
paks_2.png
TAMÁS KÉT EDZÉSEN VETT RÉSZT, ÉS EGY EDZŐMECCSEN, AHOL VÉGIG JÁTSZOTTA A 90 PERCET, ÉS SZERINTÜNK "LEHOZTA A KÖTELEZŐT". TOVÁBBI FEJLEMÉNYEKRŐL KÉSŐBB...
 
01.18-20 DVSC PRÓBAJÁTÉK
TAMÁS ÚJRA MEGMÉRETTETTE MAGÁT A DVSC-NÉL AHOL KÉT EDZŐ FIGYELTE A MUNKÁJÁT. MINDKÉT EDZŐ POZITÍV VÉLEMÉNNYEL VOLT TAMÁS TELJESÍTMÉNYÉRŐL. A TOVÁBBI FEJLEMÉNYEKRŐL MAJD KÉSŐBB... Kacsintás
dvsc_probajatek.jpg
 
01.06. KONDOROS TEREMTORNA
GYULA TERMÁL FC - MÉHKERÉK SE    3 - 4
GYULA TERMÁL FC - KONDOROS        3 - 1
GYULA TERMÁL FC - BÉKÉSCSABA     1 - 3
12 CSAPATBÓL TORNAGYŐZTES LETT A MÉHKERÉK CSAPATA. GRATULÁLUNK NEKIK!
 
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN KEDVES LÁTOGATÓNAK! Kacsintás
.szilveszteri_kep.jpg
 
12.28. SIKERES TEREMTORNA Vigyor
2017_teremtorna.jpg
 
MINDEN KEDVES LÁTOGATÓNAK KÍVÁNUNK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!
karacsonyi_kep.jpg
 
TAMÁS A TÉLISZÜNETBEN TEREMTORNÁN VESZ RÉSZT, KONDITEREMBE JÁR, ÉS KEMÉNYEN KÉSZÜL A FÉLÉVI VIZSGÁLRA! Vigyor
 
12.02. VÉSZTŐ - GYULA TERMÁL                   2 - 0
TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA, ÉS BÁR NEM JÁTSZOTT ROSSZUL, DE EGY SZERENCSÉTLEN MOZDULATTAL SIKERÜLT ÖNGÓLT IS SZEREZNIE! EBBEN AZ ÉVBEN EZ VOLT AZ UTOLSÓ MÉRKŐZÉS, ÍGY JÖHET A TÉLI SZÜNET....
 
11.27. TAMÁS SZEGEDEN EDZÉST TART AZ EGYETEM KERETEIN BELÜL.
 
11.25. GYULA TERMÁL - DÉVAVÁNYA    (4-0)      5 - 0
 
 
GYULAI HÍRLAP INTERNETES OLDALÁRÓL LETT A SZÖVEG, ÉS A KÉP "KIMENTVE" okos_gol.jpg
TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA, ÉS CSAPATA ELSŐ GÓLJÁT SZEREZTE, EGY MÉSIK GÓLNÁL PEDIG Ő VOLT AZ ELŐKÉSZÍTŐ! A MÁSODIK FÉLIDŐBEN MÁR PÁLYÁRA SEM LÉPETT, MERT LECSERÉLTÉK, EZZEL LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTVA MÁS CSAPATTÁRSAKNAK A JÁTÉKRA. SZÉP VOLT FIÚK! HAJRÁ GYULA!
 
 
11.20-21. DEBRECEN, DVSC PRÓBAJÁTÉK!!! Kacsintás
 
dvsc_logo.png
TAMÁS KÉT NAPOT VOLT A DVSC KLUBNÁL PRÓBAJÁTÉKON, AMI ELSŐ KÖRBEN JÓL SIKERÜLT! FOLYTATÁS JANUÁRBAN, DE AKKOR MÁR EGY HÉTRE!
KÖSZÖNET EZÉRT A GYULA TEMÁLNAK, HOGY HOZZÁJÁRULT A PRÓBAJÁTÉKHOZ, ÉS KÖSZÖNET A DVSC VEZETÉSÉNEK, HOGY TAMÁST MEGNÉZTÉK!
 
11.19. GYULA TERMÁL U-19 - SZEGED U-19      (3-1)    3 - 2
TAMÁS HOZTA AZT AMIT ELVÁRTAK TŐLE. JÓL JÁTSZOTT KÉT GÓLSZERZÉSÜNK IS TŐLE INDULT. A BÍRÓK ITT IS KATASZTRÓFÁLISAN VEZETTÉK A MECCSET, DE A HÁROM PONT NEM VOLT VESZÉLYBEN. TAMÁS FELNŐTT CSAPATTÁRSAI IS KIJÖTTEK TAMÁST BUZDÍTANI! KÖSZÖNJÜK FIÚK! HAJRÁ GYULA!Vigyor
 
 
11.18. KONDOROS - GYULA TERMÁL  (3-1)    6 - 1
TAMÁS NEM JÁTSZOTT A SÁRGALAPJAI MIATT, DE A CSATÁRUNK IS HIÁNYZOTT ELTILTÁSA MIATT, AMIT A CSAPATUNK ÚGY TŰNIK NAGYON MEGÉRZETT. TAMÁS HOLNAP AZ NB-III U-19 CSAPATBAN FOG JÁTSZANI EGY MÉRKŐZÉST, HOGY "NE SZENVEDJEN JÁTÉKHIÁNYT"!
 
11.12. OROSHÁZA - GYULA TERMÁL  (2-1)    4 - 2 
 
 
TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA. KAPTUNK "POTYAGÓLT" IS SAJNOS, DE A BÍRÓ MEGINT PORONDON VOLT!!! A MI JÁTÉKOSUNK CSÚNYÁN LERÁNTOTTA ELLENFELÉT, AKI SZÁNT SZÁNDÉKKAL MEGÜTÖTTE JÁTÉKOSUNKAT! PIROS LAP! AZ ELLENFÉL EDZŐJE BEKIABÁLT A BÍRÓNAK, HOGY DEHÁT Ő ÜTÖTT ELŐSZÖR! A MI JÁTÉKOSUNKAT IS KIÁLLÍTOTTA EZÉRT! ILYEN NINCS! 16-OSON BELÜL A VÉDŐ ALKARRAL KIÜTÖTTE A BEADOTT LABDÁT SZÖGLETRE, MERT HA NEM A MÖGÖTTE ÉRKEZŐ JÁTÉKOS GÓLT SZERZETT VOLNA! A BÍRÓ SZERINT VÁLLAL ÜTÖTTE KI! AZ ALKAR, ÉS A VÁLL IGEN MESSZE VAN EGYMÁSTÓL! A HARMADIK GÓL AMIT KAPTUNK ÓRIÁSI LESBŐL SZÜLETETT! INFORMÁCIÓM SZERINT AZ ELLENŐR EZT FEL IS JEGYEZTE! VAJON A KIÁLLÍTÁST IS LÁTTA? KATASZTÓFÁLIS BÍRÓK VANNAK ITT AZ ELSŐ OSZTÁLYBAN, AMI SZÁMOMRA MÁR GYALÁZATOS! SOHA SEHOL A MÉDIÁBAN EZEKKEL A PROBLÉMÁKKAL NEM TALÁLKOZOK, MINDENÜTT ELHALLGATJÁK! MIÉRT? ALSÓHÁZ EZZEL A GYULA TERMÁLNAK MEGOLDVA! KÖSZÖNJÜK!
 
11.10-11. SZEGED: TAMÁS EGYETEMI OKTATÁSON VESZ RÉSZT! Kacsintás
 
 
TAMÁST BEVÁLOGATTÁK A FORDULÓ CSAPATÁBA AMI JÓ ELŐJEL LEHET HOSSZÚTÁVON, HISZEN EDDIG CSAK AZ UTÁNPÓTLÁSBAN JÁTSZOTT, ÉS CSAK 3 HÓNAPJA LETT A GYULA TERMÁL FELNŐTT CSAPATÁNAK OSZLOPOS TAGJA!
a_ford._valogatottja.jpg
 
 
11.04 GYULA TERMÁL-BÉKÉSCSABA ELŐRE        0 - 0
TAMÁS VÉGIG JÓL JÁTSZOTT, SŐT AHOGY A MÉHKERÉK LISTAVEZETŐ ELLEN KIÁLLÍTOTTAK RÓLA EGY JÁTÉKOST, MOST A BÉKÉSCSABÁBÓL IS KIÁLLÍTOTTAK RÓLA EGY JÁTÉKOST AMI AZT EREDMÉNYEZTE, HOGY FELBORULT A JAVUNKRA A PÁLYA, DE SAJNOS GÓL NEM SZÜLETETT! TAMÁS AKKORA RÚGÁST KAPOTT, HOGY ELTÖRT A SÍPCSONTVÉDŐJE!!!  A SZARVASI MECCSET ELCSALTÁK A BÍRÓK, ITT MEG NEM VOLT SZERENCSÉNK, HOGY A SOK HELYZETBŐL LEGALÁBB EGY BEMENT  VOLNA! A BÍRÓK KORREKTEK VOLTAK, DE HOZZÁ KELL TEGYEM GYORSAN, HOGY "ROMÁN HÁRMAS" FÚJTA A SÍPOT!!! GRATULÁLOK NEKIK! BÁRCSAK A MAGYAROK IS ÍGY VEZETNÉK A MECCSEKET!
 
 
10.28. SZARVAS FC - GYULA TERMÁL   (0-1)      2 - 2
 
Tamás válogatás
 
A SZARVASNAK MEGADOTT 11-EST NÉZD MEG! KÉT TÁMADÓ ÖSSZEFUTOTT, VÉDŐ A KÖZELBEN SINCS, ÉS 11-EST ADOTT A BÍRÓ (4:00-TÓL NÉZD!!!)
 
ÍGY ELCSALNI MÉRKŐZÉST MÉG ÉLETEMBEN NEM LÁTTAM!!!!!!!!
A 83 PERCBEN A BÜNTETŐT SZÁMUNKRA A JÁTÉKVEZETŐ CSAK AZÉRT ADTA MEG, MERT A PARTJELZŐ "ERŐSKÖDÖTT", HOGY EZ 11-ES VOLT! RÁ PÁR PERCRE A TÚLOLDALON GYORSAN ADOTT EGY MÁSIK BÜNTETŐT A SEMMIRE, HOGY A HAZAI CSAPATNAK VISSZAADJA A REMÉNYT. BERÚGTÁK, ÍGY 2-1 RE VEZETTÜNK. HOSSZABBÍTÁS 3 PERC.... A BÍRÓ ÓRÁJA SZERINT 4 PERC 35 MÁSODPERCKOR FÚJTA LE A MECCSET, AMIKOR "VÉGRE" A HAZAI CSAPAT KIEGYENLÍTETT! ARCÁTLANSÁG, HOGY EZT A BÍRÓT NEM TILTJÁK EL ÖRÖKRE!!!! A MEGFIGYELŐ PERSZE SEMMIT NEM TAPASZTALT EBBŐL...!!!! AHOGY ABBÓL SEM, HOGY A BÍRÓT A HAZAI JÁTÉKOSOK MEGFENYEGETTÉK! A JEGYZŐKÖNYVBEN A GÓL A 93. PERCBEN SZÜLETETT, A VALÓSÁGBAN 95.PERCBEN! EGY HAZAI JÁTÉKOS "MEGCIBÁLTA" A BÍRÓT, ÉS MÉG SÁRGALAPOT SEM KAPOT!!! MI FÉLELEM LEHETETT A JÁTÉKVEZETŐBEN? REÁLISAN A HAZAI CSAPATBÓL 2 EMBERT PIROSSAL KIKELLETT VOLNA ÁLLÍTANI, ÉS LEGALÁBB 5-7 JÁTÉKOSNAK KELLETT VOLNA FELMUTATNI A SÁRGA LAPOT! MINDEZT TELJESEN REÁLISAN ELFOGULTSÁG NÉLKÜL ÁLLÍTOM! A HAZAI SZURKOLÓK A MECCS VÉGÉN MEGTAPSOLTÁK A CSAPATUKAT, DE EZ A TAPS NEKÜNK GYULAIAKNAK SZÓLT! A 3. HELYEZETTEL IDEGENBEN DÖNTETLENT JÁTSZANI 7. KÉNT A BAJNOKSÁGBA NEM ROSSZ, MÉG ÍGY IS HOGY POFÁTLANUL ELCSALTÁK A MECCSET! SZÉGYEN!!!
 
 
 
A RÁJÁTSZÁS ELŐTTI SZAKASZ FELÉHEZ ÉRTÜNK, AZAZ A BAJNOKSÁGBAN MINDENKI JÁTSZOTT MINDENKIVEL. CSAPATUNKAT A "NULLÁRÓL VERBUVÁLTÁK" ÖSSZE, ÍGY A BAJNOKSÁG ELEJÉN SOK "TANULÓPONTOT" VESZTETTÜNK! A FELSŐHÁZI 6. HELYTŐL 6 PONTRA VAGYUNK AMI REÁLISAN BEHOZHATÓ, HISZEN CSAPATUNK MECCSRŐL MECCSRE JOBB KÉPET ALKOT! SENKI NE FELEJTSE EL, HOGY A RÁJÁTSZÁS ELŐTT A GYULA TERMÁL A 6. LESZ, ÉS A FELSŐ HÁZBAN FOGJA FOLYTATNI! Király
 
10.21. MEZŐHEGYES - GYULA TERMÁL  (2-0)         2 - 1
CSAPNIVALÓ ELSŐ FÉLIDŐ UTÁN, EGY IZGAMAS MÁSODIK FÉLIDŐ KÖVETKEZETT. A BÍRÓK KATASZTRÓFÁLISAK VOLTAK, MEG NEM ADOTT TIZENEGYES, ROSSZ ÍTÉLETEK.... A CSAPATBAN EGYÉNI HIBÁK IS KÖZREJÁTSZOTTAK ABBAN, HOGY PONT NÉLKÜL TÉRHETTÜNK HAZA.  TANULNI KELL BELŐLE, ÉS A KÖVETKEZŐ MECCSRE KONCENTRÁLNI!
 
 
10.15. GYULA TERMÁL - MÉHKERÉK      (0-1)          1 - 2
 
TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA, ÉS VÉGIG JÁTSZOTTA A MÉRKŐZÉST. CSAPATUNK EMELT FŐVEL JÖHETETT LE A PÁLYÁRÓL, HISZEN BENNE VOLT A MECCSBEN A DÖNTETLEN IS, AMI NEM ROSSZ A LISTAVEZETŐVEL SZEMBEN!  SZÉP VOLT FIÚK! HAJRÁ GYULA!

10.13-14. TAMÁS SZEGEDEN VAN OKTATÁSON.Vigyor

 

10.07. KÖRÖSLADÁNY - GYULA TERMÁL      (1-1)      2 - 1

TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA. A MÉRKŐZÉS KÜZDELMES, VÁLTOZATOS, NÉHA PARÁZS HANGULATBAN ZAJLOTT, DE EZ KÖSZÖNHETŐ A BÍRÓ, ÉS SEGÍTŐI MUNKÁJÁNAK IS. MINDKÉT CSAPATNAK VOLTAK HELYZETEI, DE AZ VITTE EL A HÁROM PONTOT AKI TÖBB GÓLT SZERZETT.

 

09.30. GYULA TERMÁL - BÉKÉSCSABA JAMINA          0 - 0

TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA. ÓRIÁSI TAKTIKAI HARC VOLT A KÉT CSAPAT KÖZÖTT, KEVÉS HELYZETEKKEL, ÉS KATASZTRÓFÁLIS JÁTÉKVEZETÉSSEL. IGAZSÁGOS DÖNTETLEN SZÜLETETT SZERINTEM.

 

09.29-30. TAMÁS SZEGEDEN VAN OKTATÁSON. Vigyor

 

 

GYULA TERMÁL CSAPATKÉPE.

gyulai_csapatkep.jpg

09.23. SZEGHALMI FC - GYULA TERMÁL        (1-2)       1 - 3

TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETTT PÁLYÁRA, KIVETTE RÉSZÉT A CSAPATMUNKÁBÓL, KEMÉNYEN HARCOLT, GÓLPASSZT ADOTT. A CSAPAT EGYRE JOBBAN KEZD ÖSSZEÁLLNI DÉMUSZ ZSOLT JÓVOLTÁBÓL! HAJRÁ GYULA!

 

09.16. GYULA TERMÁL - VÉSZTŐ                    (3-0)        4 - 1

2017_gyula-veszto.jpg

TAMÁS CSEREKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA, DE EZ ÉRTHETŐ IS VOLT, HISZEN SZEGEDRŐL EGYENESEN A GYULAI SPORTCENTRUMBA UTAZOTT. TAMÁS A 62. PERCBEN KÖZEL A FÉLPÁLYÁHOZ LETÁMADTA AZ ELLENFELÉT, MAJD SIKERÜLT IS A LABDÁT MEGSZEREZNIE, MELLYEL A TIZENHATOSIG SPRINTELT VÉDÖVEL A NYAKÁN, DE AZ SEM AKADÁLYOZTA MEG ABBAN, HOGY A KAPUS MELLETT A JOBB SAROKBA GURÍTSA A JÁTÉKSZERT! AZ EGÉSZ CSAPATNAK, ÉS AZ EDZŐNEK IS CSAK GRATULÁLNI LEHET! SZÉP VOLT FIÚK!

 

09.15-16. TAMÁS A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM LABDARÚGÓEDZŐI LEVELEZŐI SZAKÁN ELKEZDTE TANULMÁNYAIT! Kacsintás

szegedi_tudomanyegyetem_logoja.jpg 

09.09. DÉVAVÁNYA - GYULA TERMÁL       (0-0)               0 - 1

TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA. AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN ELDÖNTHETTÜK VOLNA A NÉRKŐZÉST, ÍGY A VÉGÉN MÉG IZGULNUNK IS KELLETT! A LÉNYEG, HOGY MEGVAN A 3 PONT AMI NAGYON KELLETT MÁR A CSAPATNAK. SZÉP VOLT FIÚK, CSAK ÍGY TOVÁBB! 

 

09.02. GYULA TERMÁL - KONDOROS        (0-2)                0 - 2

gyt-kond._1.jpg

gyt-kond.2.jpg

tomcsi_foci_2017.jpg

TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA. A MUTATOTT JÁTÉK ALAPJÁN KIS SZERENCSÉVEL AKÁR DÖNTETLEN IS LEHETETT VOLNA A MÁSODIK FÉLIDŐ ALAPJÁN, DE SZERINTEM JOBB VOLT AZ ELLENFÉL, ÉS MEGÉRDEMELTE A 3 PONTOT.

 

08.26. GYULA - OROSHÁZA VASAS                   (0-1)               1 - 1

TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA, ÉS JÓL JÁTSZOTT! KAPUFÁT RÚGOTT, DE MINDEZ KEVÉS VOLT A GYŐZELEMHEZ. VOLT MEG NEM ADOTT 11-ES, ÉS EGY MÁSIK KAPUFÁNK IS, DE EZT SEHOL NEM JEGYZIK SAJNOS. HAJRÁ GYULA!

 

08.19. BÉKÉSCSABA ELŐRE - GYULA                (1-0)               4 - 0

TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA ÉS JÓL JÁTSZOTT A VERESÉG ELLENÉRE IS! (HA AZ ELLENFÉL EDZŐI IS MEGDÍCSÉRIK A JÁTÉKÁT! Vigyor)

 

08.12. GYULA TERMÁL FC - SZARVAS FC          (2-3)               2 - 3

https://www.gyulaihirlap.hu/115456-egy-felido-az-elso-derbirol

gyula-szarvas.jpg

TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA, JÓL JÁTSZOTT, KIVETTE A RÉSZÉT A TÁMADÁSBAN, ÉS A VÉDEKEZÉSBEN IS. ELCSENT EGY LABDÁT, AMIVEL CSAK A 16-ON BELÜL TUDTÁK SZABÁLYTALANUL MEGÁLLÍTANI, DE A CSAPATTÁRSA A 11-EST SAJNOS ELHIBÁZTA. fANTASZTIKUSAN JÓ MECCS VOLT, SZÍNVONALAS, ÉS ÉLVEZETES, CSAK AZ A FRÁNYA 3 PONT HIÁNYZOTT, HOGY TELJES LEGYEN MINDENKI SZÁMÁRA AZ ÖRÖM. SZÉP VOLT FIÚK!

08.05. GYULA TERMÁL FC - MÉHKERÉK            (1-4)               1 - 7

TAMÁS KEZDŐKÉNT LÉPETT PÁLYÁRA ÉLETE ELSŐ FELNŐTT MECCSÉN, ÉS VÉGIG JÁTSZOTTA A MÉRKŐZÉST. MÁR-MÁR MEGALÁZÓ VERESÉGET SZENVEDTÜNK ÚGY, HOGY 5 EGYÉNI HIBÁT KÖVETŐEN A LABDA A HÁLÓBA KÖTÖTT KI! A MÉRKŐZÉS KÉPE ALAPJÁN 1-2 GÓLLAL VOLT JOBB A MÉHKERÉK. TANULNI KELL BELŐLE, ÉS TOVÁBB KELL LÉPNI! HAJRÁ GYULA!

gyula-mehkerek_ujsag.jpg

TAMÁS FELVÉTELT NYERT A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM LABDARUGÓ EDZŐI SZAKRA!Vigyor

 

TAMÁS MINDEN  MÉRKŐZÉSEN PÁLYÁRA LÉPETT, SEGÍTETTE ÚJ CSAPATÁT, 3 GÓLT, ÉS 5 GÓLPASSZT ADOTT!

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK EREDMÉNYEI:

GYULA - BÉKÉSCSABA JAMINA SE         2 - 3

OKÁNY - GYULA                                      6 - 8

GYULA  -  DÉVAVÁNYA                           4 - 0

GYULA - OKÁNY                                      7 - 0

GYULA - BÉKÉSCSABA ELŐRE                1 - 4               

 

07.15. TAMÁS A VÁRFŰRDŐ-GYULA TERMÁL CSAPATÁBAN TALÁLTA MEG AZT AMIT KERESETT! SOK SIKERT!

 

07.07. TAMÁS A TOVÁBBIAKBAN FELNŐTT MAGYAR CSAPATBAN GONDOLKODIK! Kacsintás

 

07.01. TAMÁS EGY PÁR ÉVIG SAJNOS NEM LESZ AZ 1860 JÁTÉKOSA, MERT A KLUB HELYZETÉNEK MEGVÁLTOZÁSA NEM TESZI LEHETŐVÉ, HOGY LEIGAZOLJÁK! EBBŐL ADÓDÓAN AZ AUGUSZTUSI MÜNCHENI "KIRUCCANÁS" IS MEGHIÚSULT!

KÖSZÖNET A TÁMOGATÁSÉRT MÉG HA MEGHIÚSULT IS:

GAMMA TRANS, AUTÓBÉRLÉS GYULA, ÉS A GYULA AUTÓHÁZ.

1860as_mezben.jpg

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pfla-_lles.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014.10.30. PUSKÁS AKADÉMIA - MTK BUDAPEST  (1-2)    2 - 6Sírós

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014.10.25. VIDEOTON FC - PUSKÁS AKADÉMIA   (0-2)      0 - 2 Vigyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014.10.18. PUSKÁS AKADÉMIA - UTE                 (5-0)         7 - 0  Vigyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://indafoto.hu/Fulop_Tamas/2014pflaute/slideshow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ELSŐ FÉLIDŐBŐL: https://www.youtube.com/watch?v=8Md-zaJd0j8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAMÁS: KÉT GÓLPASSZ, ÉS KÉT MAJDNEM GÓL...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014.10.18.pfla-ute_041.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014.10.15. PUSKÁS AKADÉMIA - NK OSIJEK                      2 - 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://indafoto.hu/Fulop_Tamas/2014pflaeszek/slideshow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAMÁS EGY GÓLPASSZT ADOTT, ÉS EGY GÓLT FEJELT!Vigyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BORDÁN CSABA EDZŐNEK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!Vigyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pfla-eszek.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 KÖSZÖNET A PUSKÁS AKADÉMIÁNAK A KÉPEKÉRT! Vigyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014.10.11. FERENCVÁROSI TC - PUSKÁS AKADÉMIA    (2-0)    3 - 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KREOL BŐRŰ, KÜLFÖLDI NYELVET BESZÉLŐ ÚR, FÉNYKÉPEZŐVEL, ÉS DIKTAFONNAL A KEZÉBEN JÁTÉKOT FIGYELT........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://indafoto.hu/Fulop_Tamas/2014ftcpfla/slideshow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 <

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 48
Tegnapi: 73
Heti: 294
Havi: 1 122
Össz.: 225 096

Látogatottság növelés
Oldal: Fülöp Tamás, INFORMÁCIÓK
A profi fociutánpótlás, a magyar futball jövőjét biztosítja! - © 2008 - 2018 - fociutanpotlas.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »